• img1
  • img2
  • img3
  • img5
  • img4

2022-10-03 - Συνάντηση με τους Προέδρους των 24 Τμημάτων

Συνάντηση με τους Προέδρους των 24 Τμημάτων . Δευτέρα 3/10/22 , 2η περίοδος

Αγαπητά παιδιά χαίρεστε 


Πρώτα απ' όλα να σας συγχαρούμε για την εκλογική σας επιτυχία. Μπράβο σας !
Ποιοί εκλέγονται για πρώτη φορά? 
Πώς βλέπετε το ρόλο σας, τι πρέπει νομίζετε να προσέξετε η' προτεραιότητες να βάλετε? 
Κατ ' αρχήν απαιτείται σοβαρότητα και  υπευθυνότητα . Όταν δεν ελέγχω τον εαυτό μου σαν μέλος του Μ.Σ. τι να περιμένω από τους υπόλοιπους ;  Σε περιπτώσεις μεγάλων παραβάσεων από μέρους μελών των Μ.Σ.  υπάρχει και η καθαίρεση .
Να ασχολείστε με το τμήμα σας , να αφιερώνετε χρόνο . Θα δείτε πόσο θα σας αρέσει στην πορεία .
Τομείς ευθύνης σας : καθαριότητα στην τάξη , κατάλληλη ατμόσφαιρα στην αίθουσα διδασκαλίας , επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων που διαταράσσουν την μεταξύ σας αγαστή συνεργασία και τη σχολική ζωή εντός του σχολείου , ακόμα και εκτός σχολείου . Τήρηση όλων των διαδικασιών  που ορίζουν οι κανονισμοί για λειτουργία των μαθητικών συμβουλίων όπως συνεδρίες , τακτική επικοινωνία με τον υ.τμήματος και β.δ. 
Στήριξη και βοήθεια όσων μαθητών θα χρειάζονταν καθοδήγηση σε κάποιο  μάθημα ίσως , μαζί με άλλα άτομα και με εμπιστευτικότητα , διαχείριση τυχόν άλλων προβλημάτων με την συνεργασία των αρμόδιων εκπαιδευτικών ή της δνσης ύστερα από κοινοποίηση προς αυτούς.
Για το έργο σας απαιτείται υπομονή, επιμονή και μεγαλοψυχία . Είναι ωραίο το έργο της διοίκησης και θα δείτε ότι θα αποκτήσετε στη συνέχεια αρκετές  δεξιότητες .

Καλή και επιτυχημένη θητεία.

Φιλιππος Κουμίδης
Δντής Γυμνασίου Αραδίππου