Οικοσελίδα         Επικοινωνία

             

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Και να που η φετινή χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μετράει μέρες. Τα Χριστούγεννα είναι προ των Πυλών. Τις τελευταίες μέρες στο σχολείο μας όλα κινούνται στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στις 11 Δεκεμβρίου 2016 έγινε η όμορφη απογευματινή  μουσική εκδήλωση στην αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Σχολείου μας με τη συνεργασία των καθηγητριών Μουσικής, μαθητών και τη σύμπραξη του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων . Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα δόθηκαν για στήριξη των άπορων μαθητών.

 Στις 23 Δεκεμβρίου ομάδα παιδιών έκανε την καθιερωμένη επίσκεψη σε οίκο ευγηρίας και έψαλλαν τα κάλαντα. Την ίδια μέρα έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή, η οποία περιλάμβανε ένα σύντομο οδοιπορικό στο κοσμοσωτήριο γεγονός της Γέννησης του Χριστού, το οποίο ήταν διανθισμένο με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, Ύμνους, ποιήματα και χορευτικό. Η θεολόγος Β.Δ. κ. Μαρία Χατζημηνά  επιμελήθηκε το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης, οι καθηγήτριες μουσικής κ. Αννίτα Λουκαΐδου – Καμμά και Κυριακή Θεοδώρου - Παναγιώτου το μουσικό μέρος και η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, κ. Κατερίνα Νικολάου, το χορευτικό .

Η σεμνή χριστουγεννιάτικη γιορτή μάς θύμισε ότι το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων δεν κρύβεται στις όμορφες στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων, αλλά στην αγάπη. Ας ανταλλάξουμε λοιπόν απλόχερα ΑΓΑΠΗ.