Οικοσελίδα         Επικοινωνία

             

 

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμήσαμε την Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Διπλή γιορτή. Δύο Ευαγγελισμοί σε μια ημέρα.  Ο ένας υπόσχεται τον ερχομό του Θεανθρώπου και ο άλλος τον ερχομό της Λευτεριάς. Για άλλη μια χρονιά τιμήσαμε αυτούς που σήκωσαν το Χρέος στις πλάτες τους και θυσιάστηκαν με τόση αυταπάρνηση θυμίζοντας στον καθένα το μερίδιο του χρέους έναντι στην ιστορία.

Ο ενδοσχολικός εορτασμός που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης, χωρίς υπερβολή, μας καθήλωσε!

Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Τις πληρέστατες επετειακές αναφορές, το επιτυχημένο δρώμενο, τους απόλυτα πειθαρχημένους μαθητές, την άρτια απαγγελία, τις ώριμες φωνές της χορωδίας και ορχήστρας, την άψογη εκτέλεση των παραδοσιακών χορών; Με δυο λόγια δόθηκε έμφαση στην τελειότητα... Οι δε μαθητές ενθουσιάστηκαν κι αυτό φάνηκε από το αμείωτο ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος τον ενδοσχολικό εορτασμό. Το επετειακό πρόγραμμα επιμελήθηκε η φιλόλογος κ. Κυριακή Βιλάνου, τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας οι καθηγήτριες Μουσικής κ. Κυριακή Θεοδώρου, Αννίτα  Λουκαΐδου- Καμμά  και τη διδασκαλία των χορών η κ. Κατερίνα Νικολάου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.